75a3c5633da5cd8276b2b3584d31af.gif

There is only one you …

Step out of the crowd, make yourself seen. Seek your added value and expose it. Let WANDER support you in your quest to be distinctive and consistent in communication design and personal branding.


Personal Branding gaat over jezelf van je beste kant te laten zien, je als een echt merk profileren in de markt en op de werkvloer. Door jouw toegevoegde waarde te herkennen en te ontwikkelen kies je het imago wat bij jou past en hoe je dat in kan zetten.

In dit traject ga je aan de slag met het ontwikkelen van een persoonlijke merkstrategie. Op basis van je zoekprofiel gaan we op zoek naar wat jij in kan zetten om beter zichtbaar en vindbaar te zijn. Met Personal Branding ga je ontdekken wat jij nodig hebt om meer impact te krijgen bij jouw doelgroep. Je leert je persoonlijke imago uit te bouwen naar een onderscheidende en constante factor in je professionaliteit.

Click +

Aan de hand van out-of-the-box en into-the-box oefeningen ontwikkel je jouw unieke waarde en hoe je deze kan inzetten. Doordat we met creatietechnieken werken ontwikkel je ook meteen de skills van de 21ste eeuw.


Ieder traject vraagt een persoonlijke aanpak en in een intake bepalen we samen wat aansluit op jouw wens. Onderdelen die in het traject aan bod kunnen komen;

  • A. PERSONAL VISION BOARD

    Op basis van jouw persoonlijk zoekprofiel ga je een imago uitwerken. Op een Vision Board creëer je een inspirerende visie voor jouw persoonlijke merk.

  • B. PERSONAL BRANDSTORM

    Met co-creatie ga je onderscheidende ideeën en acties bedenken waarmee jij je kan profileren en positioneren.

  • C. PERSONAL ACTION PLAN

    De beste ideeën werken we uit naar praktische acties en zetten we in voor b.v. een interview, pitch of cv.


In samenwerking met Nuance hrf92e721202c54b8700b94cb64cd46201.gif

Wat maakt jou uniek en hoe maak je dat tastbaar …?