Inspiratiesessie voor Brancheverenigingen

Hoe ziet jullie branche er in de toekomst uit? Hoe speel je in op nieuwe ontwikkelingen binnen de branche? Welke behoefte leeft er onder de leden en wat kun je ermee? Hoe kan je de leden inspireren en beter met elkaar verbinden? Wander biedt een inspiratiesessie aan voor brancheverenigingen om hun leden samen antwoorden te laten vinden op deze vragen.

De innovation challenge. Hierin ontdekken leden samen nieuwe kansen voor de toekomst van hun branche.


» Daag je leden uit met de Innovation Challenge »  

» Geïnteresseerd of wil je meer weten? Maak dan een afspraak voor een gratis ontdekgesprek met:

Daniël Lagarde +31 (0)653254590
daniel@welcometowander.nl
of
Suzan van Delft +31 (0)657542065  
suzan@welcometowander.nl


Innovatievoucher!

30% korting bij inlevering vóór 30 april 2018


In deze inspiratiesessie gaan de leden co-creëeren op eigen vraagstukken en ontdekken wat ze hierin voor elkaar en de branche kunnen betekenen. Deze uiterst interactieve setting is een effectieve en stimulerende inspiratiesessie om de leden samen nieuwe kansen te laten ontdekken voor hun toekomst, de branche en dus voor de vereniging.

Dit zorgt voor veel positieve energie, draagvlak en verbinding tussen de leden. Door co-creatie en prikkelende out-of-the-box oefeningen ontdekken de leden samen nieuwe kansen, leren ze in mogelijkheden te denken en oplossingen effectief te implementeren. De ‘challenge’ zorgt voor een gezonde competitie tussen de teams en daagt daarmee uit tot creatief denken en een innovatieve mindset. 

Innovatie wordt gedragen door creativiteit en dat is een vaardigheid die je tijdens deze sessie ontketent en inzet. Naast creatieve technieken maak je ook kennis met analytische denktechnieken.

Schrijf je in voor deze inspiratiesessie en ontdek met je leden hoe je innovatie bewust in zet zodat de organisatie toekomstbestendig is en je de concurrent twee stappen vóór blijft.

 
WANDER_GIF_2.gif