Wander faciliteert* creativity en innovatie 

* Visie sessies

* Strategische sessies

* Brainstormsessies+

* Innovatie trajecten

* Events

welcometowander.nl_2 kopie.gif

Guided by a vision
of the future 

 

 

welcometowander.nl_2.gif

Nieuwe kansen creëeren van binnenuit

The highest form of research is essentially play.

Einstein

 

Einstein is quoted as saying, “The desire to arrive finally at logically connected concepts is the emotional basis of a vague play with basic ideas. This combinatory or associative play seems to be the essential feature in productive thinking".

Wat maakt een organisatie toekomstbestendig? Waar liggen de kansen in de markt en wat is er intern nodig om ze te realiseren? Hoe kan je de bedrijfscultuur van binnenuit stimuleren voor innovatie?

Daarvoor zijn onze sessies van waarde, want hierin ontdekken teams hoe ze de organisatie toekomstbestendig gaan maken. Wander gidst organisaties in het creëren en realiseren van nieuwe kansen van binnenuit. Door de inzet van Business Creativity ontwikkelen teams met co-creatie eigen ideeën, en nemen zij eigen regie op innovatie. Door o.a. de succesvolle methode van Design Thinking ontstaat er in sessies een effectief en stimulerend proces om innovatie te ontdekken en te realiseren. In dit proces creëeren deelnemers een gedeelde visie voor de toekomst en ontwikkelen acties om daar te komen.

Het is een proces waarbij teams eigen vraagstukken verhelderen en zich leren inleven in de klant- en marktbehoeften. Met deze inzichten ontstaat er de voedingsbodem om eigen ideeën te ontwikkelen en plannen uit te werken voor succesvolle implementatie. Hierdoor ontstaan verbonden teams met een gedeelde visie en een innovatieve mindset. Daarmee ontstaat er een positieve cultuur van zinvol werk en intrinsieke motivatie.

Innovatie begint met ideeën. Wander ontketent de creatieve capaciteit van medewerkers met out-of-the-box technieken en co-creatie. Zo ontstaat disruptie, creëren we kansen en draagvlak van binnenuit, want niets is zo motiverend als eigen ideeën. In combinatie met into-the-box technieken worden die eigen ideeën plannen en direct toepasbaar in de praktijk.

Wander faciliteert deze creatieve sessies met veel energie, humor en gevoel voor de cultuur van de organisatie. Hierdoor ontstaat veel positieve energie, draagvlak en verbinding tussen de deelnemers. Door co-creatie en met inspirerende oefeningen ontwikkel je samen productieve en innovatieve oplossingen voor de organisatie. Innovatie wordt gedragen door creativiteit en dat is een vaardigheid die je tijdens deze sessie ontketent en inzet. Ook maak je kennis met creatieve én analytische denktechnieken. Je leert over het creatieve proces bij het genereren, selecteren en verfijnen van ideeën.