Workshop Dutch Design Thinking

 

Met je eigen team aan de slag met Design Thinking op je eigen vraagstukken

Schrijf je in door onderstaand formulier in te vullen

Zodra we de gegevens binnen hebben nemen we contact op voor een korte intake.

9 dagen lang presenteert DDW op 100 locaties processen, experimenten en ideeën, antwoorden en oplossingen van 2500 designers. Wij bieden met de inspiratie van deze week een workshop aan voor jou en je team om met Design Thinking nieuwe antwoorden te vinden op jullie eigen vraagstukken. Laat je inspireren in deze creatieve happening en ervaar co-creëren met je collega's met Dutch Design Thinking.

Ervaar  zelf of met je collega tijdens onze workshop ‘Think like a designer’ hoe Design Thinking effectief voor jouw werk ingezet kan worden, hoe je je focus aanscherpt en hoe je je eigen creatieve capaciteit kan ontketenen om nieuwe kansen te ontwikkelen. Na deze energieke sessie heb je kennis van Design Thinking en loop je naar fris naar buiten met eigen ideeën en innovatie energie.

Act now!

Schrijf je nu met je collega’s of met je klant. De investering in deze sessie is 225 € per persoon. Inclusief futuretrends, drank en designkoekies. Plekken voor deze interactieve workshop zijn beperkt. Na inschrijving ontvang je een update met de details. Mail je gegevens naar daniel@welcometowander.nl dan nemen wij contact met je op voor een korte intake.

 

Think like a designer


Workshop
Dutch Design Thinking

Waarom?

Of het nu digitalisering is of een andere recente ontwikkeling, het is van levensbelang voor de vitaliteit en slagkracht van elke organisatie dat werknemers over creative vaardigheden beschikken. Marktontwikkelingen vragen om flexibiliteit, snelheid en wendbaarheid van medewerkers.

Wij faciliteren van visiesessies tot en met producties. Dit is een specifieke aanbieding om kennis te maken met onze methodiek en werkwijze opde inspiratie van de Dutch Design Week. Pak die kans en ervaar wat Business Creativity voor kan betekenen om concrete oplossingen te vinden op jullie vraagstukken.

WAT?

Een inspiratiesessie, een levendige interactieve workshop waarin je met de inspiratie van de Dutch Design Week op zoek gaat naar innovatieve oplossingen voor je eigen vraagstuk.

VOOR WIE?

Organisaties, teams en individuen die inspiratie zoeken voor eigen vraagstukken en innovatie.

DOOR WIE?

De sessie wordt gefaciliteerd door ervaren professionals in Design Thinking en Strategic Play. Het is een samenwerking tussen Creativity Professionals van PerronZes en Wander. 

Dutch Design Thinking

Designers hebben een speciaal talent voor innovatie. Door gebruik te maken van omgevingsfactoren en behoeften van doelgroepen ontwikkelen zij met hun creatieve capaciteit steeds weer succesvolle innovaties.

Hoe doen ze dat toch? Hoe observeren zij? Hoe vertalen zij die input? Hoe komen ze op die waardevolle oplossingen? Wil jij dat ook? Leer het in deze workshop, ‘Think like a designer’


Programma:

* Intro Dutch Design thinking 

* Design Thinking Techniques I 

Empathy + Clarification

* Design inspiratie Tour van DDW 

* Design Thinking Techniques II

Ideation + Implementation

* Action