Wander creëert* Branding Design  

* Corporate Branding

* Concepts & Design

* Personal Branding

* Employer Branding

WANDER2.gif

Design is your ambassador

Step out of the crowd, make yourself seen. Seek your added value and expose it. Let WANDER support you in your quest to be distinctive and consistent in communication design and personal branding.

Stap uit de menigte, maak je zichtbaar. Toon je toegevoegde waarde en communiceer jouw unieke boodschap. Hierin ondersteunen wij ondernemers, organisaties en medewerkers.

Wij ondersteunen organisaties in het profileren van hun dienst, product of imago. Door een consistente en onderscheidende lijn te ontwerpen en gezamenlijk te werken aan een passende profilering. Dat is altijd maatwerk want geen mens of organisatie is hetzelfde.

Wij zijn een sprankelend creatief bureau, gespecialiseerd in het creëren van concepten en design en deze te implementeren toegespitst op behoeftes van de doelgroep. Zo ondersteunen wij organisaties om hun missie te realiseren met maatwerk van ideeën en acties. Voor iedere organisatie, groot of klein, vertalen wij de toegevoegde waarde met art direction, grafisch design en tekstoplossingen. Wij zetten methodieken in om functionele ideeën te ontwikkelen samen met de klant of zijn doelgroep.

Wander maakt een merk sterk door een keten te ontwikkelen tussen interne motivatie en externe profilering. Hiermee maak je als merk het verschil t.o.v. je concurrent naar de markt en intern naar je medewerkers. 

Wij hebben een brede klantenkring waarvoor we eigenzinnige en doeltreffende uitingen mogen maken in logo’s, huisstijlen, campagnes, brochures, apps, websites enzomeer wat moois en effectiefs is!

Iedere opdracht staat op zichzelf en de ervaring leert dat door steeds een frisse onafhankelijk blik te combineren met kennis en ervaring er een krachtige communicatie ontstaat. Naar gelang de opdracht formeren wij een team van professionals om binnen een opdracht maximaal resultaat te halen. Dit levert voor een klant efficiency en prijsvoordeel op.


Partner in concept & tekst: het hoofdstation.nl
Partner in websdesign en SEO: hetwebstation.nl
Partner in motion & media design: willemjooplagarde.nl

 

8fff0c658dfb2279567778b5c527639d.gif

First ideas and concept, than design